Route

Novi Vendi
Martinus Nijhofflaan 2
Kamer 20.6
tel.nr.: 015-2561597

Met de auto:

Neem op de A13 (Den Haag – Rotterdam) afslag 10: Delft Zuid. Indien u uit de richting van Rotterdam komt, gaat u links aan het einde van de afrit. Indien u uit de richting Den Haag komt, gaat u aan het einde van de afslag rechts. Sorteer niet op de meest rechter baan voor, dan komt u nl. op het terrein van de TU Delft.

U rijdt nu over de Kruithuisweg. Volg deze weg voorbij de afrit richting TU Delft, over de Schie en het spoor. Na het spoor gaat de weg licht naar beneden, en komt bij een grote kruising met verkeerslichten. Ga hier naar rechts, u rijdt nu op de Voorhofdreef, richting wijk 24.

De Voorhofdreef is een brede weg, met aparte rijbanen, die eindigt bij een groot druk kruispunt met verkeerslichten. Voor u ziet u het gebouw: “De Torenhove”, waar Novi Vendi gevestigd is. Voor gratis parkeren slaat u hier rechtsaf, en na de eerste flatgebouwen links. Voor betaald parkeren slaat u linksaf en vervolgens direct rechtsaf.

Voor de route in het gebouw, zie verderop.

klik hier voor een kaartje

Openbaar vervoer
Neem de trein naar Delft Centraal.

Indien u uit Rotterdam komt, staat u direct voor het hoofdgebouw. Indien u uit de richting Den Haag komt, moet u eerst onder een tunneltje door om het hoofdgebouw te bereiken.

Voor het hoofdgebouw ligt het stationsplein. Aan de overkant van dit plein vertrekken de trams. Neem de tram richting Delft Zuid, en stap uit bij halte “In de Hoven”. U kunt nu het gebouw de Torenhove zien.

Route in het gebouw

Meldt u zich bij de portier aan de linkerkant van de receptie-desk. (de rechterkant is gereserveerd voor Gemeente Delft, die op de eerste 10 etages kantoor houden). De portier opent de deur naar de liften.

Neem de lift naar de 20ste verdieping. Indien u een van de kleinere liften hebt, sla vanuit de lift linksaf. Indien u één van de grotere liften hebt, sla rechtsaf. U staat nu voor ons kantoor.