Wie we zijn

Wie we zijn

Novi Vendi is een organisatie-adviesbureau dat is opgericht in februari 1999 en gevestigd is in Delft. De oprichter, Gerard Groenewegen, combineert marketing en innovatie kennis met een technische achtergrond. Hierdoor is hij in staat om bedrijven te helpen die juist met dit raakvlak te maken krijgen.
Van origine is hij HTS-ingenieur technische computerkunde (1988). Naast diverse marketing, sales en bedrijfskundige opleidingen heeft hij in 2004 een MBA op het gebied van strategisch management gehaald met als specialisatie organisatieverandering ten gevolge van strategieverandering. Als vervolgstudie heeft hij in 2011 de academische MSc graad behaald op het gebied van de Management Wetenschappen, met als specialisatie verandermanagement en innovatiemanagement.
Na in eerste instantie inhoudelijk uitvoerende functies te hebben uitgevoerd heeft hij een carrière opgebouwd in marketing, sales en management bij diverse grotere bedrijven. De meeste werkervaring heeft hij opgedaan als sales en marketingmanager binnen de zakelijke dienstverlening, die zich richt op de grotere profit bedrijven in Nederland en die diensten aanbiedt op interim-management & consultancy op ICT-, engineering en organisatie gebied. Met Novi Vendi wil hij zijn eigen kennis en ervaring overdragen aan organisaties en mensen. Hierbij staat resultaat en wederzijds respect voorop.

Er zijn met diverse bedrijven en zelfstandigen samenwerkingsverbanden waardoor een grote diversiteit van markten en vraagstukken kunnen worden bediend.

Meer informatie over Gerard Groenewegen kunt u terugvinden op:

linked-in