Wie we zijn

Novi Vendi is een organisatie-adviesbureau dat is opgericht in februari 1999 en gevestigd is in Delft. De oprichter, Gerard Groenewegen, combineert strategie, organisatie, en innovatie kennis met een jarenlange praktische ervaring als (interim)-manager en management consultant. Hierdoor is hij in staat om bedrijven en organisaties te helpen die vaak met multidimensionale vraagstukken te maken krijgen.

Van origine is hij HTS-ingenieur technische computerkunde (1988). Naast diverse bedrijfskundige opleidingen heeft hij in 2004 een MBA op het gebied van strategisch management gehaald met als specialisatie organisatieverandering ten gevolge van strategieverandering. Als vervolgstudie heeft hij in 2011 de academische MSc graad behaald op het gebied van de Management Wetenschappen, met als specialisatie verandermanagement en innovatiemanagement.

Na in eerste instantie inhoudelijk uitvoerende functies te hebben uitgevoerd heeft hij een carrière opgebouwd in diverse management rollen bij diverse grotere bedrijven. De meeste werkervaring heeft hij opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening die zich richt op de grotere organisaties en  bedrijven in Nederland en die diensten aanbieden op interim-management & consultancy op ICT- en organisatieadvies gebied. Sinds hij voor zichzelf werkt heeft hij interim en consultancy ervaring opgedaan binnen een scala aan bedrijven en organisaties waardoor hij goed kan functioneren in een zakelijke-, overheid- of onderwijscontext.

Met Novi Vendi wil hij zijn eigen kennis en ervaring overdragen aan organisaties en mensen.
Hierbij staat resultaat en wederzijds respect voorop.

Meer informatie over Gerard Groenewegen kunt u terugvinden op Linked-in: